Epledag hos Bondens Butikk

Mathallen har eple som månedens råvære i september.

Fredag 5. september kommer Hans Olav Bjerketvedt fra Dyre gård med nyplukkede økologiske epler og nypresset eplemost til Bondens Butikk.

Kom innom fra kl. 10.00 for smaksprøver av eplemost og informasjon om epler og økologisk produksjon. Det blir også salg av nyplukkede økologiske epler og eplemost.

Om Dyre Gård
Dyre gård ligger i Rygge kommune vestvendt ned mot sjøen på solsiden av Oslofjorden som gjør at eplene får optimale temperatur, lys og solforhold i modningsprosessen. Dette gir en perfekt balanse mellom syre og sukkerinnhold og dermed en utsøkt aroma og kvalitet. Eplene dyrkes frem økologisk uten bruk av kunstgjødsel og unaturlige plantevernmidler. Dyre gård er en av 22 eiere i Bondens Butikk som leverer ferske varer direkte til Bondens Butikk. Velkommen til en smak av norske økologiske epler.

Dyre