Førjulsmat i førjulstria

I førjulstria går det litt kjapt i svingene og man ønsker raske løsninger, men man ønsker smakfulle varer. I Bondens butikk har vi det du trenger.

Rakfisken er den faste følgesvennen i november og desember. Fra Trøsvik gård har vi rakfiskfileter i mild, lagret og vellagret. Ønsker du i butt, hel eller flådd skaffer vi det i løpet av kort tid.  Enkleste å bruke potetlefser fra Hemsedal flatbrødbakeri, smører rakfisken utover og har på Avdemrømme av upastaurisert fløte og legger på litt rødløk. Vips er den middagen ferdig.

Rakfisk

Haugen gardsmat lager noen fantastiske kjøttboller. Lag en tomatsaus av hakkede tomater og basilikum og legg oppi kjøttbollen. varmes i 10-15 minutter, ferdig.

Elgkarbonadene til Heidal går det gjetord om. De er uten melk og hvetemel og smaker virkelig godt. De varmes lett i stekepanne, server middagsperler fra Holli og dampet grønnkål fra Huseby inntil -også må du ha krydret tyttebær. Ferdig på 25 minutter.