Nå er det reinstid

Nå får du det ferskeste reinskjøttet fra Røros vidda i Bondens butikk. Det er han Nils Tony Bransfjell som sikrer at vi er så heldige å få dette møre og saftige kjøttet til Bondens butikk.

Fra kjøledisken vår henter du nå frem den ferskeste fileten, vi anbefaler ytrefileten som er like tykk hele veien. Ytrefileten skal bare så vidt kjenne varmen på begge sider i panna der den stekes i ordentlig Avdemsmør. Ha litt nykvernet pepper over. Ta et beger Avdem rømme i panna etter steking og sausen er ferdig. Lag en rotmos av økologiske rotgrønnsaker fra Rosnes gardsdrift og server middagsperler av bygg fra Holli mølle ved siden av.

Vi har flere kunder som skryter varmt av mørbraden fra Fjellvilt. Stekes litt på begge sider og etterstekes i 4-5 min. Dette er meget enkelt og blir garantert et vellykket  måltid. Server med dampede grønnsaker og kokte poteter og en viltsaus.

Til forrett eller kveldsmat en kald høstkveld vil vi anbefale å lage buljong av margbein fra rein og margbein kjøper du hos oss.

God høstmat og nyt tiden.